home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right updates_hover updates user_hover user volume playbutton
Final Meeting
Edukans Actieplatform
And we’re all gonna say goodbye together All gonna say goodbye to you Brothers and sisters, here in Malawi Remember us, every day, like w...

Final Meeting

And we’re all gonna say goodbye together
All gonna say goodbye to you
Brothers and sisters, here in Malawi
Remember us, every day, like we will remember you

Met deze tekst sloot ik vorig jaar het laatste dagverslag af, niet wetende dat ik een jaar later hetzelfde lied hier zou zingen. De cirkel is rond!

Gisteren was de Final Meeting: de eindconferentie van de reis met vertegenwoordigers van alle zes scholen uit het programma. We zijn trots en dankbaar. Trots op onze Malawiaanse collega’s die inspirerende presentaties hebben gegeven over wat ze geleerd hebben. Dankbaar voor wat wij van hen hebben kunnen leren en ervaringen die we meenemen naar Nederland.

Deze Final Meeting was extra bijzonder, omdat de District Education Manager en de Director of Basic Education in Malawi aanwezig waren om te vertellen over het belang van dit programma. Mooi om te zien dat hier landelijk wordt gezien waar wij samen met onze lokale collega’s aan werken.

‘s Avonds hebben we gegeten met alle mensen van onze accommodatie Our Lady of Africa. Naast een aantal lokale gerechten, hebben we ook Nederlandse hutspot gekookt! Die viel hier ook goed in de smaak. De avond werd afgesloten met een open podium. We hebben gedanst, gezongen, geluisterd, gespeeld: genoten!

De koffers worden gepakt, we maken ons op voor het echte afscheid. Het was opnieuw een inspirerende en onvergetelijke tijd!

Remember us, every day, like we will remember you…

11 mei 2019 – Natascha Kuipers

Reacties (7)

 • Annet Beerens
  2 jaar geleden
  Wat was het mooi om deze verslagen te lezen , zat er iedere avond op te wachten. Voor straks een veilge vlucht en bedankt voor ons een beetje te laten voelen.hou bijzonder deze weken waren. Trots op jullie allemaal ❤

  Reactie rapporteren

 • Marijke Kuipers
  2 jaar geleden
  Super trots. Wat een kanjers zijn jullie allemaal.

  Reactie rapporteren

 • Gerwin Dubbink
  2 jaar geleden
  Wat een mooi en bijzonder werk hebben jullie daar gedaan. Jullie hebben de wereld weer een beetje mooier gemaakt. Voor straks een veilige terugreis allemaal.

  Reactie rapporteren

 • Joke Hazeu
  2 jaar geleden
  Bedankt voor alle mooie verslagen. Het zit er weer op, maar wat zullen jullie een onvergetelijke tijd hebben gehad met elkaar. Een voorspoedige vliegreis en een prettig wel thuis voor jullie toegewenst!

  Reactie rapporteren

 • Nynke Stallinga
  2 jaar geleden
  Mooi hoor! Fijn dat het een geslaagd programma was en dat iedereen weer veel heeft kunnen leren. Dankbaar dat jullie je inzetten voor en met jullie collega's in Malawi. Wel thuis! En dan hoor ik daar graag nog meer verhalen. Goede reis.

  Reactie rapporteren

 • Janny
  2 jaar geleden
  Veilige terug reis. Mooi voor Moedersdag weer thuis. Dank voor jullie gezellige leuk om te lezen

  Reactie rapporteren

 • Femke
  2 jaar geleden
  Wauw, heel mooi hoe je deze laatste dag hebt omschreven! De herinneringen van vorig jaar borrelen weer op. ❤

  Reactie rapporteren

Reactie plaatsen